Stort tack till alla er som har skrivit dessa fina recensioner!

 
 
Hanna
Rekommenderar Naprapatcenter starkt. Inte bara för att Hamid alltid bemöter en väl utan även för att han är skicklig inom flera områden. Jag har haft problem med min arm i flera år och senaste gången jag sökte hjälp blev jag lurad av en kiropraktor som endast var ute efter pengar. Jag vågade söka hjälp hos Hamid trots att jag var skeptisk och har svårt att lita på folk inom vården. Hamid besvarade alla mina frågor och fysiskt bevisade att det han sa stämde. Han kom snabbt fram till vad problemet med min arm var och därefter påbörjades behandlingen. Efter 10+ besök hos honom känns min arm som ny. Tusen tack Hamid, du är bäst!
 
Annika Johansson
Tack Hamid för din kompetens och skicklighet som hjälpt mig med mina olika problem. Jag har med dessa problem i första hand vänt mig till vården, massörer och chiropraktor fast inte blivit hjälpt. Av en ren slump kontaktade jag Hamid som har gjort att jag kommit till rätta med rygg- och nackont, muskelsmärtor och käkledsproblem. Tack Hamid för att du bidragit till att mitt liv blivit så mycket bättre genom att jag har fått ökad rörlighet och mindre smärta!
 
Anu Brandt
Jag har fått hjälp med benlängdsskillnad som gett mig stora besvär på senare år. Väldiga smärtor i nacke och huvud, samt smärta i rygg, knä och höft. Det tog minst 6mån att 'mjuka' upp kroppen, så att den sedan var mottaglig för den slutgiltiga lösningen, vilket var att få skoilägg samt höja ytterskosulan, så att jag äntligen gick i balanserad längd med båda benen. Jag kände omedelbar skillnad och sådan lättnad. Inga andra naprapater/kiropraktorer har tagit tag i detta problem, bara löst problemet tillfälligt. Så tacksam för all hjälp
 
Kristina Henriksson
Jag är oerhört glad att jag har hittat till Naprapatcenter. Här finns möjligheter till många olika sortens hjälp till lika många olika behov och det bästa av allt; kunnande och kompetens samt effektivitet!
Som bonus tillkommer Hamids vänlighet, glad humor och serviceanda. Jag rekommenderar varmt!
 
David Rozenbeek
Bästa naprapaten jag har varit hos, fullkomligt genegalisk! Värt varenda krona.
 
Camilla Hermelin
Har testat ett flertal olika naprapater innan jag kom till Hamid, han är den proffsigaste och mest kompetenta naprapaten jag haft. Jag hade problem med axlar och inte kunnat sova på sidan, efter några behandlingar var det löst, han kan snabbt identifiera problemet och löser krämporna snabbt och effektivt samtidigt som han har en helhetssyn. Jag går till Hamid regelbundet för att få behandlingar då min kropp mår bra av det!
 
DRAGANA MIJAILOVIC
Naprapat Hamid Nafar ! Äntligen efter 20 år lidande!
Jag rekommenderar denna naprapat väldigt varmt. Naprapat Hamid Nafar löste alla mina problem och alla konstiga diagnoser som jag hade fått från alla andra i 20 år. Smärtor i nacken, nerv- och muskelinflammationer i hela ryggen, migrän och yrsel, smärta i händer och ben.
Han kunde hjälpa mig med alla dessa problem när andra misslyckades eller i bästa fall kunde dämpa symptomen under en kortare tid.
Hamid har djup kunskap och väldigt lång erfarenhet inom bland annat naprapati och akupunktur. Hans sätt att behandla med akupunktur är exceptionellt bra.
Jag fick mina krafter och livsglädje tillbaka och fick så mycket för mina pengar.
Jag blev helt återställd tack vare en mycket professionell och i högsta grad kunnig naprapat.
 
Valeria Virzi
Har varit hos dem för olika problem (nackbesvär, käkbesvär ischias, ont i ben) och är jättenöjd. Dessutom är dem väldig snälla, servisinriktade och trevliga.!
 
Cecilia Landgren
Tack vare Naprapatcenter AB har jag fått hjälp med rygg och nacke som tidigare gav mig huvudvärk. Utöver behandlingar har jag även fått bra träningstips och övningar med stretching. Efter två täta graviditeter hade jag problem med muskler som påverkade mig dagligen. Även här fick jag fantastisk hjälp av Naprapatcenter AB!
 
Bror H
Imponerande skicklig! Jag har i flera år haft ont i nacken och bröstryggen och sökt hjälp både hos naprapater och kiropraktorer utan framgång. Av en slump sökte jag upp Hamid och efter några behandlingar är jag nästan besvärsfri. Imponerande! Tusen tack !
 
Frida E
Superbra hjälp Fick hjälp med mina skador kring höft och knäna. Skadad i flera år och nu kan jag äntligen springa regelbundet igen.
 
Andreas W
Kan varmt rekommenderar Hamid. Jag har en sliten och överrörlig rygg som skulle opereras. Kom till det här företaget som har hittat felet som en ryggspecialist inte kunde se och som stod bered för att operera. Med övningar samt naprapatens kunskap och ihärdigt jobbade med min kropp har gjort mig bra.
 
Johan
Jag har vid behov under flera års tid fått framgångsrik hjälp med behandling av både muskelskador och smärtproblematik i rygg, axlar, nacke, huvud. Hamid kartlägger noggrant och planerar behandlingen utifrån aktuell problematik. Ser till helheten och lär ut effektiva och förebyggande övningar och träningstips. Mycket kunnig och professionell, jag rekommenderar Naprapatcenter varmt.
 
Marie Heed
Har fått mkt hjälp med min jobbiga rygg och onda knä. Hamid har som en plan med sina behandlingar och man får hjälp på många olika sätt. Detta leder till att det som varit ett problem attackeras från olika håll, med olika behandlingar. Nu kan jag träna och rida dressyr som jag vill utan att tänka på att det ska göra ont. Hamid du är en fin person som verkligen tar hand om dina patienter:)
 
Johan Wahlström
Fick superbra hjälp med knäproblem. Nu behöver jag inte längre träna styrka 5ggr i veckan utan kan löpträna 5ggr i veckan istället. Rekommenderar starkt att gå hit!
 
Salinas Hilda Eliza
Rekommenderas varmt! Sakligt och kunnigt bemötande samt rätt diagnosis och uppföljning! Efter så många år hamnade allt på plats tack vare den professionalism jag hade funnit där!
 
Nisse G
Har haft besvär med en muskelskada i låret under en en längre period. Gick efter rekommendation till Naprapatcenter. Fick 4 behandlingar med stötvåger och akupunktur. Smärtan försvann och nu känns det bra igen. Jag kan klart rekommendera Naprapatcenter om du behöver en duktig naprapat som vet vad han gör.
 
Dick Skantz
Bra mottagande stor yrkes kunskap och förslag på lämplig behandling helt återställd och smärt fri efter 5 behandlingar med stötvåg på axel och sätes muskel fästet . Om problemen skulle uppstå igen så skulle jag till 100 % besöka samma naprapat för linkande behandling eller annan behandling som föreslås.
 
Ivonne Arencibia P
They said it was a lumbago
I went there without even knowing what I had. All I knew was that my back was very painful and sitting, walking, standing was an unbearable thing to do. He cracked my back and the pain started to go away, after my first physiotherapy I started to feel better and I have had 3 sessions and my back definitely has improved a lot, tomorrow I am expecting to have an acupuncture session, I feel a bit nervous but I trust in my physiotherapist
They said it was a lumbago
 
Navreet
Jag fick ryggskott i dec 2013 och fick jätteont. har det blivit ett flertal besök hos läkare, sjukgymnaster, kiropraktorer och så vidare utan att ha fått någon riktig hjälp. Undertiden gjorde jag MR och fick veta att jag hade diskbråck. Kollegor på jobbet sa att jag ska gå till naprapat Jag ville hitta nära mitt hem så jag började googla och hittade naparatcenter i jakobosberg när mig. Läste omdöme på gästboken och tänkte prova där. Det var succé vid första ögonblicket. Vid första behandling Blev av med smärta. Han tar hand om mig på ett empatiskt och respektfullt sätt. Dessutom är han mycket positiv och trevlig att prata med.har fått träningsprogram som visar resultat .En erfaren och kunnig naprapat, Jag ger mina allra varmaste rekommendationer till Naprapat Hamid.
 
Karin L
Jag har haft migrän i många år och den senaste tiden hemsk huvudvärk varje dag en månad i sträck, utan svar från huvudläkare och andra massa läkare, kom jag till Naprapatcenter i Järfälla. Jag ringde och fick en tid samma dag, ett otroligt fint bemötande och äntligen någon som tog mig på allvar utan att ge mig massa meningslösa tabletter. Efter en behandling försvann min dagliga huvudvärk och efter 2-3 behandlingar försvann den migrän som dök upp ibland. Fick även veta att jag var sned i bäckenet.. Efter en tid nu går jag dit var tredje vecka ungefär. Det är helt otroligt vad min kropp mår bra idag (bara dom som själva lider av migrän och huvudvärk vet tyvärr hur jobbigt det är). Jag rekommenderar ALLA att besöka denna naprapat, oavsett problem. Värt varenda krona.
 
Veronica B
Jag började gå hos Naprapatcenter sommaren 2013, jag var sned och krokig, ont i muskler och leder. Besöken hos naprapatcenter gav och ger mig fortfarande väldigt mycket. Jag har fått bra träningsinstruktioner och många glada, och givande samtal kring helhetsynen på kropp och själ. Naprapatcenter ger mig ett mycket professionellt och personligt bemötande.
 
Hanna Berger
Jag har varit hos Naprapatcentret innan graviditen, under graviditeten och efter graviditeten och har alltid fått effektivt och professionell hjälp. Blev alltid trevligt bemött och fick väldigt bra instuktioner för vardagen. Jag kan rekommendera Naprapaten varmt! Hanna B.
 
Lena
Fick proffessionell hjälp i rätt tid. tack snälla för dina vardagsknep som gör att jag inte får värk, har verkligen haft nytta av de tips och instuktioner jag fick. Varmt rekomenderad Hälsningar Lena
 
Yvonne
Den bästa naprapaten jag har haft han har verkligen gjort underverk. Han har behandlat mig mot ömma o korta muskler även ryggskott. Varmt rekomenderad.Hälsningar Yvonne
 
Anita
Har fått otroligt professionell hjälp när jag hade otrolig smärta i ryggen. Smärtan var över dagen efter. Går nu regelbundet och får tips och träningsråd. Hälsningar Anita
 
Lotta Barkvall
Äntligen en naprapat som vet vad han gör och som förstår mina problem. Är supernöjd med behandlingarna. Mår kanon i kroppen igen efter år av värk!
 
Jörgen k
Med diagnos på dubbelt diskbråck L3-L4 samt L5-S1 och med stor smärta i rygg och ned i bägge benen efter magnetröngen träffade jag Hamid på naprapatcenter. Efter ultraljud-akupunktur-naprapatbehandlingar har min smärta efter 2 månaders behandling i stort sett förvunnit och jag kan mer och återvänder till samma liv som före diskbråcken.
Tack för ett proffsigt och positivt bemötande.
 
Åsa
Det började med ont i ryggen då och då när jag lyfte mina barn eller skulle ta upp min yngsta ifrån spjälsängen. Det tog tid innan jag sökte hjälp, tänkte att det går nog över.
När jag kom till Naprapatcenter och Hamid så var det riktigt illa. Kunde knappt stödja på höger foten, det strålade av smärta ut i hela högerbenet och i vänster benet samt i ryggen. Kunde inte räta ut ryggen helt heller.
Hos Hamid fick jag snabbt hjälp att lindra det värsta och fortsatte sen att gå hos honom 12 gånger. Gick även under denna tid och gjorde Magnetröntgen och det visade diskutbuktning. Men mitt problem gällde även mitt sneda bäcken och ett ben som är längre.
På naprapatcenter fick jag ett träningsprogram att starta upp med som sen utvecklades framåt ju bättre jag mådde. Idag mår jag så mycket bättre, tränar och står i och kan till och med lyfta mina barn igen.
Tack för all hjälp, tips och råd och peppning gällande träning, vänligt och proffsigt bemötande - det var toppen!
 
Filip
Kunnig
Jag har gått till många Naprapater och Kiropraktorer under åren och aldrig fått några bra svar på hur jag kan få bukt med mina problem i ryggen. dom har knäckt till och sen inte kunnat komma med något som kan förebygga framtida återfall. Hamid ger ett lugnt ioch proffsigt intryck, har bra lösningar och ger mig bra och enkla övningar att jobba med. Är mycket bättre i ryggen sedan jag träffade honom för drygt ett år sedan. Tack för dina speciella sit-ups!
 
Hannes Tjerneld
Fick snabb akuthjälp, jag har alltid fått effektiv hjälp med kort varsel och snabbt blivit bra.
 
Helena
Äntligen har jag fått rätt hjälp för min onda rygg och nacke.
 
Christer
Otroligt nöjd!!
Efter många års besvär med min migrän blev jag bra och inte har känt av det i mer än 14 månader.
 
Upphovsrätt © 2019 naprapatcenter.se All Rättigheter Reserverade